خطرات حین گنج یابی نکاتی که باید در زمان دفینه یابی رعایت کنید

گنج‌یابی یا غارت میراث فرهنگی!

بنابراین در این مقاله هدف صرفا آگاهی بخشی و آموزش به (فقط درک علایم) به علاقه مندان است نه آموزش نحوه حفاری و…. مجلۀ اینترنتی پارسی گو با هدف ارائۀ مدون مطالب مفید و جذاب در قالب یک مجموعۀ هدفمند پا به عرصۀ وب گذاشت. به طور کلی همۀ محورهای مجلۀ اینترنتی پارسی گو، با هدف مفید و جذاب بودن مطالب در دسته بندی های مختلف سبک زندگی، موفقیت، خلاقیت، نوآوری، سرگرمی و اخبار داغ روز ایران و جهان، در قالب یک مجلۀ اینترنتی مدون با قابلیت دسترسی آسان تعریف شده است. هیچی وقتی به تهران رسیدیم، به منوچهری رفتیم، بعد هم به چند کارشناس دیگر مراجعه کردیم. سکه‌ها آن چیزی که ما فکر می‌کردیم نبود؛ مقداری طلا داشت که مجموعا یک‌میلیون و ٤٠٠‌ هزار تومان خریدند.

خاطرم هست زمانی‌که میراث فرهنگی بودم قانونی مصوب شد که تمام شرکت‌هایی که فروشنده دستگاه‌های فلزیاب هستند حتما باید شماره سریال دستگاه و کدملی خریدار دستگاه را به میراث فرهنگی ارسال کنند، تا در صورت مصرف غیرمجاز از دستگاه‌ها جریمه‌ها قانونی انجام شود، این قانون الان دارد اجرا می‌شود اما ممکن است ضعیف اجرا شود. گنج‌یابی سبب‌ساز تخریب آثار تاریخی کشور شده است، اقدامی که طی سال‌های اخیر به‌دلیل افزایش مشکلات اقتصادی مردم بیشتر هم شده، گروهی که تلاش می‌کنند راه صد ساله را یک‌شبه طی کنند تیشه به ریشه تاریخ و تمدن این کشور می‌زنند، خیلی مواقع هم اقدام‌شان سازمان‌یافته است. خبرآنلاین تلاش کرد با حضور کارشناسان ماجرای پیچیده گنج‌یابی را بررسی کند.

برخی از این افراد در صفحه اینستاگرام خودشان را باستان شناس معرفی کرده و ادعا دارد که تنها با نگاه کردن به محلی تاریخی و در کنار هم گذاشتن نشانه‌ها می‌توانند بگویند در این محل آثار باستانی یا به قول خودش دفینه یا گنجی وجود دارد یا نه. دستیابی به ثروت بدون هیچ تلاش و در کم‌ترین زمان باعث شده است که بسیاری از افراد برای به دست آوردن گنج راهی کوه و بیابان شده و تعداد زیادی ازآن‌ها ناکام مانده و حتی جان خود را در این راه از دست بدهند. گنج یاب ها با درک نشانه‌های گنج های پنهان، به دست آوردن تجهیزات لازم و رعایت نکات ایمنی می‌توانند شانس موفقیت خود را افزایش دهند.

این پیج حاصل تجارب بسیاری از کارشناسان و علاقه مندان به این زمینه را روزانه به اشتراک می گذارد که خواندن مطالب پیج خالی از لطف نیست. در خبرها شاید خوانده باشید که ویدیویی از تخریب آتشدان مرکزی آتشکده هراسکان کاشان منتشر شده است. درباره تخریب این محوطه در همین حد اطلاع داریم اما چنین اتفاقی در بسیاری از محوطه‌های تاریخی دیگر هم افتاده.

جامعه محلی و بخش های دولتی به قدری حساسیت نسبت به این موضوع داشته باشند که این جرایم را گزارش دهند. به طور قطع اگر این جرایم گزارش شود طبق قانون مجازات اسلامی با مجرمین برخورد خواهد شد، اما مشکلی که وجود دارد شکل اجرای قانون و عدم آگاهی کافی یا کم اطلاع بودن جامعه حقوقی کشور از تخلفات مربوط به میراث فرهنگی است. این موارد را در متولیان این امر در قوه قضاییه، در قوه مجریه و در سیستم علمی و آکادمیک کشور هم می توان مشاهده کرد. قاضی اگر در مورد میراث فرهنگی و راه های حفاظت از آن و برخورد با مجرمین این حوزه به قدر کافی اطلاعات نداشته باشد، ممکن است در مواردی حکمی را علیه میراث فرهنگی صادر کند.

در مورد این دستگاه ها هم باید سازمان های خاصی مشخص شوند و خریداران یا استفاده کنندگان از این دستگاه ها بعد از اخذ مجوز از این سازمان ها مجوز فعالیت در محدوده مشخص شده را داشته باشند و تاریخ و محدوده ای که در مجوز مذکور اعلام می شود، به سازمان میراث فرهنگی اعلام شود. بنابراین در درجه اول به طور کلی باید تبلیغات خرید و فروش این دستگاه ها ممنوع باشد، مجوزی هم که برای شرکت هایی که می خواهند برای مصارف غیر از گنج یابی از دستگاه های فلزیاب استفاده کنند صادر می شود، به میراث فرهنگی اعلام شود. میراث فرهنگی نهاد مهمی است به این دلیل که مربوط به همه ایران است. همان طور که وزارت کشور تا سطح دهیاری ها تشکیلات دارد، میراث فرهنگی هم باید این تشکیلات را داشته باشد چراکه تا دورافتاده ترین روستاها آثار تاریخی موجود است. شکل گیری یگان حفاظت میراث فرهنگی بسیار قدم خوبی بود، اما توسعه این یگان متناسب با میزان آثار موجود در سطح کشور نیست.

در این مقاله به شما تعدادی کتاب PDF قابل دانلود در زمینه آموزش دفینه یابی و گنج یابی معرفی می کنیم که به راحتی بتوانید آثار و علایم محیط های باستانی را رمزگشایی کنید. خاطرم هست زمانی‌که میراث فرهنگی بودم قانونی مصوب شد که تمام شرکت‌هایی که فروشنده دستگاه‌های فلزیاب هستند حتما باید شماره سریال دستگاه و کدملی خریدار دستگاه را به میراث فرهنگی ارسال کنند، تا در صورت مصرف غیرمجاز از دستگاه‌ها جریمه‌ها قانونی انجام شود، این قانون الان دارد اجرا می‌شود، اما ممکن است ضعیف اجرا شود. آثار باستانی و گنجینه‌های فرهنگی در بسیاری از نقاط جهان به‌خصوص به‌دلیل فعالیت‌های گنج‌یابی و غارت میراث فرهنگی در حال نابودی هستند.

مملکت افتاده دست چین باقرارداد ۲۵ساله تمام منابع رو داره به چپاول میبره به چشمتون نمیاد ،یه بد بختی یه زیر خاکی پیدا میکنه زندگیش روسرو سامان بده اون شده غارت . به اشیا قدیمی و ارزشمندی مانند طلا و نقره که به منظور محافظت از بلایای طبیعی، جنگها و دزدان و راهزنان، در جاهایی مانند زیرخاک ، داخل دیوار ها، پای درختان،چاه ها و قنات ها و این قبیل محل ها مدفون شده است دفینه یا گنج می گویند. قیمت فلزیاب در یکتایاب با توجه به نوع دستگاه، برند و امکانات آن متفاوت است. این فروشگاه همواره سعی دارد با ارائه قیمت های مناسب، امکان خرید دستگاه فلزیاب را برای مشتریان خود فراهم کند. گوفایند 66  یک فلزیاب دقیق و به روز ، شما را در مسیر یافتن گنج و دفینه یاری می کند.برای دریافت فلزیاب گوفایند 66 به لینک زیر مراجعه کنید.

تخریب آثار باستانی به معنای از بین رفتن بخشی از تاریخ، روحیه و فرهنگ یک ملت است. اهمیت حفاظت از این میراث بر هیچ کس پوشیده نیست و تلاش برای جلوگیری از تخریب آن‌ها باید یک اولویت برای همه جوامع باشد. بسیاری از فرهنگ‌ها به دفن گنجینه‌ها برای محافظت از آن‌ها در برابر مهاجمان یا حفظ آن‌ها برای نسل‌های آینده اعتقاد داشتند.

کانون وکلای دادگستری قدیمی‌ترین سازمان مردم نهاد ایرانی است که به موجب لایحهٔ قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری در سال ۱۳۳۱ به‌عنوان نهادی با شخصیت حقوقی و مستقل به وجود آمد، هرچند پیش از آن در ۲۰ آبان ۱۳۰۹ به‌عنوان نهادی وابسته به وزارت دادگستری تأسیس گردیده بود. سنگ بنای استقلال کانون، وکلایی بودند که در سال ۱۲۹۷ وارد «تشکیلات هیأت وکلا»ی عدلیه شده و در سال ۱۳۰۰ «مجمع وکلای رسمی» را بنیان نهادند. کانون وکلای دادگستری ایران در سال ۱۳۲۹  به عضویت کانون وکلای بین المللی   (IBA) درآمده است.


اینجا
منبع
لینک
این لینک
اینجا
منبع
لینک
این لینک
اینجا
منبع