سیر سیاه باغچه 5
خرید و قیمت سیر سیاه باغچه 3 پاکت 250 گرمی از غرفه دفتر فروش قم _ موسوی
میزان گرمی سیر بسیار بالاست و رطوبت آن هم به تازگی سیر بستگی دارد. یک حبه سیر ۳ گرمی تقریباً هیچ کالری ندارد و اگر کل حبه را مصرف کنید، تنها ۴ کالری به مصرف روزانه شما اضافه میشود. تا به اینجای کار میدانیم که سیر سیاه چیست و چه به اشکال مختلفی قابل تهیه است. اما شاید برایتان سوال باشد که چطور میتوان این خوراکی منحصربهفرد را به کار گرفت؟ در ادامه با ۹ ایده مختلف برای آشپزی با سیر سیاه آشنا میشوید.
از آنجا که بسیاری از آفات بیماری های سیر با سایر گیاهان سوخدار مشترک است، لذا تناوب کاشت سیر با این گیاهان مناسب نمی باشد. شاید از نظر اکثر خانم ها اصلی ترین دلیلی که از سیر سیاه استفاده میکنند، خواص سیر سیاه برای لاغری است؛ پس این مسئله را جدی بگیرید و با این محصول قدم بزرگی برای حل چاقی خود بردارید. سیر سیاه توانایی چربی سوزی و کمک به کاهش وزن را هم دارد و علاوه بر آن چربی ها اضافه بدن را هم دفع میکند. سیر سیاه دکتربیز تنها سیرسیاه تولید شده ی دارای گواهی بین المللی صادرات در ایران می باشد. این سیرسیاه در شرایط دمایی و رطوبتی خاصی تولید می شود که این فرایند چندین ماه به طول می انجامد.این سیر را حتما از نمایندگی معتبر دکتربیز تهیه کنید تا از خواص آن مطمئن بهره ببرید.
آرامپز یا پلوپز خود را روی تنظیمات حرارت «داغ» (Warm) قرار دهید. این گزینه، دما و رطوبت لازم برای تهیه سیر سیاه را پدید میآورد و در عین حال منجر به پختن سیر نمیشود. خیلی از اوقات سیر سیاه را به شکل حبههایی پوستکننده و آماده مصرف پیدا میکنید که درون محفظههای شیشهای بستهبندی شدهاند.
پس از اضافه کردن کودهای شیمیایی مورد نیاز گیاه، شخم متوسطی زده سپس باید بستر خاک را با توجه به روش کشت (کرتی یا جوی پشته ای) آماده نمود. یونانی ها و رومی ها سیر را در باغچه های مخصوص کشت می کردند. آنها برای مبارزه با بیماری های مسری از سیر استفاده می کردند. رومی ها معتقد بودند مصرف سیر توسط سربازان به آنها شجاعت و جرأت بخشیده و سبب پیروزی آنها در جنگل ها می شود. انگلیسی ها نیز به خروس های جنگی خود سیر می خوراندند تا قدرت تهاجمی آنها افزایش یابد.
علاوه بر این، حاوی ترکیبی به نام اس-آلیل سیستئین است که این ماده متابولیسم چربی و مصرف انرژی را افزایش میدهد. به دو روش میتوانید سیر سیاه را در منزل درست کنید؛ با استفاده از میوه خشک کن و یا با کمک آرامپز. پوره سیر سیاه نوعی چاشنی است که میتوانید یک قاشق از آن را به انواع سوپ، خورش، سس یا سسهای مخصوص سالاد اضافه کنید. هنگام برداشت سوخ ها، باید دقت کرد تا به آنها آسیبی وارد نشود. زیرا نه تنها به بیماری های مختلف مبتلا می شوند بلکه رطوبت خود را نیز از دست داده و خشک می شوند. خاک های با بافت سنگین و خاک های لومی با زهکش مناسب برای کشت گیاه سیر توصیه می شود .
طول این سوخک ها باید بین 25 تا 35، عرض آنها 8 تا 20 و قطر آنها بین 6 تا 14 میلی متر باشد. تجربه نشان می دهد که سوخک های قسمت بیرونی سوخ برای کاشت مناسبترند . ارتفاع این گیاه با توجه به شرایط اقلیمی محل رویش متفاوت و بین 30 تا 100 سانتی متر (معمولاً 30 تا 50 سانتی متر) می باشد. برگهای این گیاه بلند و نواری شکل به عرض 4 تا 10 میلی متر بوده و سطح آن صاف است. سیر برای اولین بار در قرن پانزدهم میلادی توسط مهاجران اسپانیایی و پرتغالی به آمریکای شمالی و جنوبی منتقل وکشت گردید. اولین بار شخصی به نام کورتز سیر را از اسپانیا به امریکای شمالی وارد کرد.
سیر سیاه، نسبت به بسیاری از غذاهای تخمیر شده دیگر کالری کمتری دارد و تقریباً 40 کالری در هر قاشق غذاخوری (حدود 15 گرم) دارد. این ماده غذایی سرشار از آنتی اکسیدانها از جمله اس-آلیل سیستئین است که در طی فرآیند تخمیر ایجاد میشود و با فواید سلامتی مختلفی مرتبط است. برای تهیه سیر سیاه، حبههای کامل سیر را درون محیطی گرم عمل میآورند و اجازه میدهند برای چند هفته در این وضعیت باقی بمانند. در این زمان، حبههای سیر واکنشهای آنزیمی مختلف – مانند واکنش «میلارد» – را پشت سر میگذارند که باعث میشوند تغییر رنگ دهند و طعمی متفاوت در غذا پیدا کنند.
سیر سیاه خیلی راحت تر از سیر معمولی خورده می شود چون بو و مزه تند سیر معمولی را ندارد؛ به علاوه سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر خواص درمانی و ضد اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر معمولی دارد. بعد از تخمیر سیر حالت ژله ای پیدا می کند، مزه بد آن از بین می رود و کمی شیرین می شود و رنگ حبه های سیر نیز سیاه می شود. سیر سیاه را می توانید به تنهایی بخورید یا آن را به همراه سایر غذاها مصرف کنید. هر موقع که میل داشتید می توانید سیر سیاه بخورید (البته به مقدار مجاز). برای اینکه از فواید و مزایای سیر سیاه بهره مند شوید باید آن را به صورت مستمر و روزانه مصرف کنید.
سیر سیاه کیلو چنده
سیر سیاه کجا تهیه کنیم
سیر سیاه کجا پیدا میشه
سیر سیاه کجا داره
سیر سیاه گرم است یا سرد
سیر سیاه گانودرما
سیر سیاه گرمه یا سرد
سیر سیاه گرم یا سرد؟
سیر سیاه گرم است
سیر سیاه گرگان