تقویت ایمپلنت، استحکام برای عمری طولانی
عمر ایمپلنت دندان عوامل مؤثر بر افزایش طول عمر ایمپلنت
این مرحله محدود به قبل از کاشت ایمپلنت نمی شود و دو الی سه هفته بعد از عمل نیز باید ادامه داشته باشد. قبل از انجام عمل ایمپلنت گذاری، از مصرف داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین خودداری کنید و برای مصرف هرگونه دارو حتما با دندانپزشک خود مشورت کنید. نحوه صحیح مراقبت از ایمپلنت دندان، نقش مؤثری در ماندگاری و طول عمر آن در دهان شما دارد. مراحل مراقبت از ایمپلنت دندان را می توان به سه بخش اصلی تقسیم بندی کردکه در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد. هر عادت ناسالمی که بتواند سلامت دندان را تحت تاثیر قرار دهد، از سبک زندگیتان حذف کنید. عادت به مصرف غذاهای چسبناک، گاز زدن خوراکیهای سفت، مصرف نوشیدنیهای اسیدی و شیرین و مواردی از این دست، باید به کلی از سبک زندگیتان حذف شوند.
افزایش طول عمر ایمپلنت (۷راهکار)
به همین دلیل، از جویدن مواد سخت و استفاده از دندانهای ایمپلنت برای کارهایی مانند باز کردن بطریها باید اجتناب شود. سیگار کشیدن یکی از عوامل اصلی در ایجاد مشکلات بعد از جراحی ایمپلنت است. تحقیقات نشان میدهد که سیگار کشیدن میتواند به شدت فرآیند جوش خوردن ایمپلنت (اوستئواینتگراسیون) را مختل کند و خطر عفونت و تحلیل استخوان را افزایش دهد.
ماندگاری کاشت دندان نیازمند مراقبتهای خاصی مانند دندانهای طبیعی است و رعایت بهداشت دهان و دندان به صورت منظم میتواند به افزایش طول عمر ایمپلنت کمک کند. با مراقبت صحیح میتوان طول عمر ایمپلنت دندان را به طور قابل توجهی افزایش داد و از مزایای آن برای مدت طولانی بهرهمند شد. نوع مراقبت از ایمپلنت، تراکم استخوان فک، سیگارکشیدن، دندان قروچه، بیماری زمینه ای، مصرف داروهای خاص، سن بیمار و میزان تجربه و دانش متخصص ایمپلنت در میزان ماندگاری ایمپلنت تاثیرگذار هستند.
درصد و میزان موفقیت ایمپلنت دندان چقدر است؟ (نتیجه تحقیقات)
این بدان معناست که حداقل دو بار در روز با استفاده از یک برس با موهای نرم مسواک بزنید. دندانپزشک شما می تواند در صورت نیاز یک برند خاص خمیر دندان را توصیه کند. ایمپلنت های دندانی یک گزینه محبوب برای ترمیم دندان بیمارانی است که دندان های خود را از دست داده اند یا نیاز به کشیدن دندان دارند. در واقع، اغلب پریودنتیست ها ایمپلنت را بالاترین استاندارد جایگزین دندان و بهترین گزینه برای بیماران واجد شرایط می دانند. از آنطرف، ایمپلنتهای آمریکایی ضمن استحکام بینظیر، بهگونهای ساخته شدهاند که سریع روی استخوان فک محکم میشوند. ماندگاری ایمپلنت در بیماران مسن کمتر است، چون از سی سالگی به بعد، تراکم استخوانها رو به کاهش میگذارد.
استفاده از محافظ دهان در هنگام خواب برای افرادی که دندان قروچه دارند، میتواند از آسیب دیدن ایمپلنت جلوگیری کند. برای کاشت ایمپلنت استخوان فک باید از استحکام و ضخامت کافی برخوردار باشد و دندانپزشک با انجام آزمایش های پیش از عمل مشاوره های لازم را به شما ارائه خواهد داد. ۳- انجام اسکن رادیوگرافی از وضعیت دندان های شما قبل از انجام عمل ایمپلنت ضروری است و به دندانپزشک کمک می کند تا بتواند برنامه ریزی دقیقی برای عمل شما داشته باشد. این مرحله یکی از مهمترین مراحل مراقبت از ایمپلنت است، زیرا اگر استخوان از ضخامت و استحکام کافی برخوردار نباشد عمل ایمپلنت گذاری با شکست روبرو می شود. فرآیند نصب ایمپلنت به طور کلی شامل جراحی کوچکی جهت درج ایمپلنت در فک یا فکینه و سپس مدتزمانی برای سازگار کردن واحد ایمپلنت و استخوان محل نصب است که معمولا چند ماه به طول میانجامد.
کلینیک دندان پزشکی ایده آل یکی از مراکز بسیار معتبر و شناخته شده در زمینه درمانهای مختلف دندان پزشکی است. در این مرکز، ایمپلنت دندان با کیفیتی عالی و متناسب با شرایط بیمار انجام میشود. بسیاری از افراد تصور میکنند اگر این عمل را قبل از ایمپلنت انجام دهند، ماندگاری و عمر ایمپلنت دندان افزایش مییابد. اگر فردی به دلایل مختلف تراکم استخوان فک مناسبی برای کاشت دندان نداشته باشد، باید عمل پیوند استخوان انجام دهد.
ایمپلنتهای دندانی به گونهای طراحی شدهاند که راهحلی دائمی برای جایگزین کردن دندان از دست رفته باشند و میتوانند بین 20 تا 30 سال دوام بیاورند. با این حال، طول عمر آنها کاملاً به میزان مراقبت از دندانها و بهداشت دهان و دندان و برخی عوامل دیگر بستگی دارد. سلامت عمومی فرد متقاضی کاشت ایمپلنت، یکی از عوامل بسیار مهم در موفقیت و افزایش دوام ایمپلنت دندان است.
میزان مهارت و تبحر ایمپلنتولوژیست بر طول عمر ایمپلنت تأثیر به سزایی می گذارد. اگر دندانپزشک معالج ایمپلنت را به خوبی در جای مناسب خود قرار نداده باشد یا به احتمال زیاد این ایمپلنت خیلی دوام نخواهد داشت. بیماریهای خودایمنی میتوانند منجر به طولانیتر شدن زمان بهبودی و افزایش خطر عفونت شود و فرآیند کاشت را پیچیده کند. همچنین دیدیم که سلامت لثه برای ماندگاری ایمپلنتهای دندانی ضروری است، از ثبات آنها حمایت میکند. نحوه انجام ایمپلنت نیز بر روی طول عمر ایمپلنت تأثیر دارد که مستقیما به تجربه و تخصص دندانپزشک برمیگردد.
روش های مراقبت از ایمپلنت دندان برای دوام بیشتر
یکی از اصلیترین عواملی که میتواند موجب کاهش عمر ایمپلنت شود، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان است. جمع بندیایمپلنتهای دندان میتوانند جایگزینی ایدهآل برای دندانهای از دست رفته باشند و طول عمر بالایی داشته باشند. با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله، میتوانید طول عمر ایمپلنتهای خود را افزایش دهید و از لبخندی زیبا و کارآمد برای سالهای طولانی لذت ببرید. نه تنها دندانپزشک شما میتواند علائم اولیه شکست ایمپلنت را شناسایی کند و به طور بالقوه مداخله قاطعی انجام دهد، بلکه پلاکهایی را که در اطراف لثههای شما ایجاد شده است را با دقت حذف میکند. دومین دلیل طول عمر ایمپلنت دندان این است که پایه تیتانیوم درون استخوان فک قرار گرفته و کاملا با آن جوش میخورد. این موضوع باعث میشود، پایه همانند ریشه دندان بسیار محکم و مقاوم باقی بماند.
بدون شک ایمپلنت یکی از بهترین روشهای جایگزین کردن دندانهای ازدسترفته محسوب میشود. طول عمر ایمپلنت دندان یکی از مسائل مهم و دغدغه بسیاری از متقاضیان این روش درمانی است. برای اطلاعات بیشتر با ما تا انتهای این مقاله در کلینیک دندانپزشکی دکتر ابوالقاسمی همراه باشید.
از سیگار کشیدن خودداری کنید
همان طور که گفتیم، در شرایط ایده آل عمر مفید ایمپلنت دندان، بین 10 تا 25 سال است و این مدت زمان در افراد مختلف، متفاوت است زیرا شرایط بدن، دهان و دندان مراجعه کنندگان با یکدیگر فرق میکند. از طرفی بیماران هم در نحوه مراقبت و نگهداری دندان ها متفاوت از هم عمل میکنند و برندهای ایمپلنتی که نصب میکنند نیز گوناگون است، بنابراین طبیعی است که طول ایمپلنت برای افراد مختلف یکسان نباشد. بهتر است پیش از کاشت ایمپلنت دندان به دندانپزشک مراجعه و با او مشاوره کنید. در جلسه مشاوره، ایمپلنتولوژیست به طور کامل وضعیت دهان و دندانهای شما را بررسی کرده و بهترین نوع ایمپلنت را با توجه به شرایط شما انتخاب میکند.
ایمپلنت دندان یک راه حل پیشرفته و مؤثر برای جایگزینی دندانهای از دست رفته است که میتواند زندگی بسیاری از افراد را بهبود بخشد. این روش، که شامل نصب پایهای از جنس تیتانیوم در داخل استخوان فک و قرار دادن تاج دندان بر روی آن است، یک فرآیند جراحی پیچیده به شمار میرود که نیاز به مراقبتهای دقیق و مداوم دارد. در این مقاله به بررسی نکات کلیدی برای جلوگیری از عوارض و افزایش طول عمر ایمپلنت دندان میپردازیم. چرا پدیده شکست ایمپلنت های دندانی اتفاق می افتد؟ کاشت ایمپلنت های دندانی معمولا موفقیت آمیز بوده و سال ها ماندگاری دارند. با این حال، گاهی شرایطی پیش می آید که منجر به شکست ایمپلنت می شود یعنی فرایند کاشت ایمپلنت موفقیت آمیز نیست. بیمارانی که از قبل شرایطی مانند دیابت و سرطان دارند؛ در معرض خطر بیشتری برای شکست ایمپلنت دندانی هستند.
بهترین رنگ کامپوزیت دندان
ایمپلنت پساز جراحی در استخوان فک قرار داده و با مواد مشابه لثه پوشانده میشود تا دندان مصنوعی روی آن نصب شود. این جراحی معمولاً کمتر از یک ساعت طول میکشد و پساز چند هفته بهبود، دندان مصنوعی متصل میشود. برای برخی از بیماران، ایمپلنتها گزینه مناسبی نیستند و دندانپزشک راهحلهای جایگزین پیشنهاد خواهد کرد. برخی بیماران به فرایند پیوند استخوان برای ایمپلنت نیاز دارند تا میزان استخوان کافی برای قرارگیری ایمپلنت فراهم شود. ازآنجاکه ایمپلنتهای دندان با استخوان فک شما جوش میخورند، دندانپزشک ابتدا وضعیت محل استخوان را بررسی و اطمینان حاصل میکند که تراکم استخوان کافی برای نگهداری مطمئن ایمپلنت وجود دارد. همچنین دندانپزشک با استفاده از تصاویر رادیولوژی، عروق خونی و اعصاب نزدیک را بررسی میکند.
پس از بهبود کامل، ایمپلنت آماده است و دندانپزشک میتواند دندان مصنوعی را به آن متصل کند. همانطور که اشاره کردیم، طول عمر ایمپلنت در همه افراد یکسان نیست و میتواند بسته به عوامل متعدد، متفاوت باشد. به همین دلیل، باید بگوییم که خیر؛ ماندگاری ایمپلنت برای همه افراد یکسان نیست.
- {
- دندان پزشک متخصص تمام شرایط را بررسی و در صورت فراهم بودن شرایط این نوع درمان را انجام میدهد. |}
- در این افراد، شرایط سلامت عمومی خوب و عدم وجود بیماریهای خاص مانند دیابت یا بیماریهای لثه موجب افزایش دوام ایمپلنت میشود. {
- توجه داشته باشید که بعد از کاشت ایمپلنت باید مسواک خود را تعویض کرده و از برسهای نرم استفاده کنید. |}{
- متخصصین ایمپلنت با بهرهگیری از دانش و مهارت خود، آخرین متدهای کاشت ایمپلنت را به کار میگیرند و با تسلط کامل بر این روش، احتمال موفقیت و دوام ایمپلنت را به حداکثر میرسانند. |}
- این کار نه تنها به سلامت عمومی بدن تان کمک می کند، بلکه باعث می شود ایمپلنت دندان تان برای سال های بیشتری سالم باقی بماند.
- تمامی این علائم با استراحت کافی و استفاده از داروهای مسکن به سرعت برطرف خواهند شد.
توصیه میشود که برای کاشت ایمپلنت دندان به جراحان دارای صلاحیت و با سابقه مراجعه کنید تا بهترین نتیجه ممکن را به دست آورید. جراح ماهر با ارزیابی دقیق وضعیت دهان و دندان بیمار، تراکم و سلامت استخوان فک و سایر عوامل مرتبط میتواند بهترین طرح درمانی را انتخاب کند. برنامهریزی مناسب پیش از جراحی باعث میشود که ایمپلنت در بهترین موقعیت ممکن قرار گیرد و با بیشترین استحکام به استخوان فک متصل شود. دندانپزشک میتواند به طور منظم وضعیت ایمپلنتها، لثهها و استخوان فک شما را بررسی کند.
همچون دندانهای طبیعی، مراقبت کردن از ایمپلنتهایتان در ماندگاری آنان بسیار مهم است. اگر مسواک میزنید، نخ دندان میکشید و به صورت مرتب از دندانهایتان چکاپ میگیرید، ایمپلنتهای شما ماندگاری بیشتری خواند داشت. حدود عمر ایمپلنت از ۲۰ تا ۲۵ سال است که با رعایت نکات مراقبتی می توان طول عمر آن را افزایش داد. ایمپلنتهای دندانی بهعنوان جایگزینی دائمی برای دندانهای ازدسترفته طراحی شدهاند. آمارها نشان میدهند که بیش از ۹۵ درصد ایمپلنتهایی که کاشته میشوند، حداقل تا ۱۰ سال پس از کاشت، سالم و پایدار باقی میمانند. اگر دچار دندان قروچه هستید استفاده از محافظ دهان میتواند به حفاظت از ایمپلنت کمک کند.
در واقع، تحقیقات مختلف انجام شده، میزان موفقیت ایمپلنت های دندانی را در یک دوره ۱۰ ساله، ۹۰ تا ۹۵ درصد گزارش کرده اند. با این حال، ممکن است ایمپلنت دندان در ماه ها یا سال های پس از کاشت آن با شکست مواجه شود. همانطور که بارها در سایت ویکی دندان توضیح داده ایم، ایمپلنت دندان یک راه حل ماندگار و موثر برای جایگزینی دندان های از دست رفته است. اما باید بدانید برای اینکه این جایگزین مصنوعی برای سال ها همراه شما بماند، نیاز به مراقبت و توجه ویژه ای دارد. با رعایت نکات ساده ای مانند هداشت دهان و دندان، تغذیه سالم و اجتناب از عادات مضر، می توانید طول عمر ایمپلنت های خود را افزایش دهید و از لبخند زیبا و بی نقص خود برای مدت های طولانی لذت ببرید. اتخاذ یک سبک زندگی سالم می تواند تاثیر مثبتی بر طول عمر ایمپلنت دندان شما داشته باشد.
دندانقروچه (براکسیسم) میتواند فشار زیادی به ایمپلنتها وارد کند و آنها را دچار آسیب کند. بسیاری از افراد به طور ناخودآگاه در هنگام خواب دندانهای خود را به هم میسایند، که میتواند به ایمپلنتها آسیب برساند. این ایمپلنتها نیازی به نگهداری روزانه ندارند و جایگزینی بهتر برای دندانهای مصنوعی سنتی هستند. آل-آن-4 برخلاف ایمپلنتهای سنتی که نیاز به ایمپلنتهای متعدد برای هر دندان دارند با استفاده از چهار ایمپلنت، یک قوس کامل دندان را نگه میدارد. پساز تأیید تراز توسط دندانپزشک، سوراخ بهتدریج با دریلهای بزرگتر گسترش مییابد تا به اندازه مناسب برسد.
حداقل روزی دو بار مسواک بزنید و از نخ دندان استفاده کنید تا از تجمع پلاکها و باکتریها جلوگیری شود. پساز اطمینان از آمادهبودن شرایط، پایه ایمپلنت که معمولاً از تیتانیوم ساخته میشود، طی یک جراحی ساده و تحت بیحسی موضعی درون استخوان فک قرار میگیرد. این پایه بهعنوان ریشه مصنوعی عمل و بستر محکمی برای قرارگیری دندان جدید فراهم میکند. در این مرحله، بیمار به زمان کافی نیاز دارد تا استخوان فک و ایمپلنت طی فرایندی به نام اسئواینتگریشن به یکدیگر جوش بخورند.
{نکات کلیدی برای جلوگیری از عوارض و افزایش طول عمر ایمپلنت دندان
|}البته لازم به ذکر است که در روش ایمپلنت دیجیتالی میزان موفقیت و طول عمر ایمپلنت نسبت به روش سنی افزایش میابد. در ادامه در مورد دلایل مفید بر افزایش ماندگاری ایمپلنت توضیح داده خواهد شد. شاید فکر کنید که مهارت جراح و کیفیت ایمپلنت تنها عوامل تعیین کننده هستند، اما در واقع سلامتی عمومی بدن، عادات روزانه و حتی رفتارهای دهانی شما نقش بسیار مهمی در این موضوع ایفا می کنند. داشتن رژیم غذایی سالم و متعادل میتواند به افزایش سلامت دندانهای مجاور، لثه و استخوان فکی که ایمپلنت در آن کاشته شده، کمک کند.
مینی ایمپلنتها به آمادهسازی گسترده استخوان فک نیاز ندارند و اغلب در یک جلسه قابلنصب هستند. همچنین هزینه کمتری دارند و برای بیمارانی با تراکم استخوان محدود که نیاز به پودر استخوان دارند یا کسانی که بهبودی سریعتری میخواهند، مناسب هستند. این ایمپلنتها بهجای اینکه به فک بالا متصل شوند به استخوان گونه متصل میشوند.
بهداشت دهان و دندان را جدی بگیرید
|}آیا ایمپلنت مادام العمر است؟ این مورد یکی از سوالات متداول ایمپلنت دندان است. در جواب به این سوال باید اشاره کنیم که در حالت کلی، ایمپلنتها برای استفاده دائمی طراحی و به ندرت دچار مشکل میشوند. حتی برخی مطالعات نشان دادهاند که نرخ از بین رفتن ایمپلنت پس از 30 سال هم بسیار پایین است؛ و تنها برای تعداد انگشتشماری از بیماران اتفاق افتاده. وجود علائم نظیر کبودی، تورم و خونریزیهای جزئی در یک تا دو هفته پس از کاشت ایمپلنت طبیعی است و نیازی به نگرانی نیست. رعایت یک رژیم غذایی مناسب، انتخاب غذاهای نرم، پرهیز از استفاده از نی هنگام نوشیدن مایعات، استفاده از مسواک نرم و غرغره کردن آب نمک در این دوره، نقش بسزایی در بهبود دارد. با بازدید از سایت پلور دندان پارس، به عنوان یک منبع معتبر برای خرید ایمپلنت های دندانی، مطابق با استانداردهای بینالمللی و با قیمتهای مناسب، امکان پیشروی در حرفه خود را فراهم کنید.
مسواک زدن صحیح و منظم حداقل دو بار در روز و استفاده از نخ دندان روزانه از مهمترین اقداماتی است که میتواند به حفظ سلامت ایمپلنت کمک کند. مسواک زدن بهطور مرتب پلاکها و باکتریهای موجود در اطراف ایمپلنت را از بین میبرد و از بروز عفونتهای لثهای جلوگیری میکند. سلامت عمومی افراد متقاضی کاشت ایمپلنت دندان نیز یکی دیگر از عوامل تعیین کننده کیفیت و ماندگاری ایمپلنت است. بسیاری از بیماریها نظیر نارسایی قلبی، دیابت، سرطان، ضعف سیستم ایمنی بدن، تالاسمی، هموفیلی و … کاشت ایمپلنت دندان را با مشکل مواجه میسازد. افرادی که از بهداشت دهان و دندان خوبی برخوردار هستند، ایمپلنت های آنها دوام بیشتری دارد.
ایمپلنت دندان یک راه حل عالی برای جایگزینی دندانهای از دست رفته است که میتواند کیفیت زندگی شما را بهبود بخشد. همچنین، انتخاب دندانپزشک متخصص و با تجربه نیز برای موفقیت این درمان بسیار مهم است دکتر صالح یکی از بهترین دندانپزشک ها در منطقه فاطمی است و میتوانید از خدمات خوب کلینیک آن بهرهمند شوید. با رعایت این اصول، میتوانید از ایمپلنت خود برای سالها استفاده کنید و از داشتن دندانهای طبیعی و زیبا لذت ببرید. رعایت بهداشت دهان و دندان یکی دیگر از عوامل مهم و تأثیرگذار بر طول عمر ایمپلنتهای دندانی است. حفظ سلامت دهان و دندانها پس از کاشت ایمپلنت از بروز هرگونه التهاب، تورم و عفونت جلوگیری میکند و به افزایش عمر دندان ایمپلنت شده کمک میکند. استفاده روزانه از مسواک (دوبار در روز) و نخ دندان پس از خوردن مواد غذایی، در حفظ سلامت دهان و دندان و جلوگیری از تحلیل لثه و آسیب به استخوان فک مؤثر است.
{تحلیل بافت استخوانی
|}همچنین، محدود کردن مصرف غذاهای شیرین به کاهش خطر پوسیدگی دندانها و بیماریهای لثه کمک میکند. برندهای مختلف ایمپلنت دندان با کیفیتهای متفاوتی تولید میشوند و این پایههای ایمپلنت که از اجزای اصلی هستند مستقیماً بر عمر مفید ایمپلنت تأثیر میگذارند. عواملی که ریسک ایجاد مشکلات را افزایش میدهند، میتوانند عمر ایمپلنت را کاهش دهند.
با مراقبتهای مناسب و رعایت دستورالعملهای پزشکی، ایمپلنت دندان ممکن است دههها ماندگار بماند. اما در برخی موارد نیز نیازمند تعویض است؛ مثلا مراقبت نکردن، بیتوجهی به عوارض جانبی یا مشکلات دندانی دیگر. هر بیماری لثه و دندان میتواند موجب تخریب بافت لثه، فک یا شکست در جوش خوردن ریشه ایمپلنت شود. به همین دلیل، وضعیت سلامت دهان و دندان و نداشتن بیماریهای زمینهای، نقش تعیینکنندهای در طول عمر ایمپلنت دارد. ایمپلنتهای دندانی مزایای زیادی دارند که آنها را به یکی از گزینههای محبوب در درمان دندانهای ازدسترفته تبدیل کرده است.
این کار نه تنها به سلامت عمومی بدن تان کمک می کند، بلکه باعث می شود ایمپلنت دندان تان برای سال های بیشتری سالم باقی بماند. فراموش نکنید که ترک سیگار یک چالش است، اما با توجه به تاثیرات مثبت آن بر سلامت دهان و دندان، ارزشش را دارد. طول عمر ایمپلنت دندان میتواند تحت تأثیر نوع و موقعیت دندانی باشد که از دست رفته است.
ایمپلنتهای اندواستئال رایجترین نوع ایمپلنت دندان هستند که بیشتر بیماران میتوانند از آن بهرهمند شوند؛ اما برای انجام این روش، نیاز به استخوان فک قوی و سالم دارند. این نوع ایمپلنت شامل قراردادن یک پست کوچک تیتانیومی در داخل استخوان فک است. این پست بهعنوان ریشه مصنوعی عمل و پایهای محکم برای دندان مصنوعی فراهم میکند. تیتانیوم، مادهای زیستسازگار است و باعث تحریک رشد استخوان و اتصال محکم ایمپلنت به استخوان میشود.
همچنین، سیگار کشیدن استخوان فک را ضعیف میکند و پایداری ایمپلنت را به خطر میاندازد. عدم مسواک زدن و نخ دندان کشیدن به طور منظم، محیطی ایدهآل برای رشد پلاک ایجاد میکند. ایمپلنت های دندانی ممکن است در افراد مسن تر با احتمال بیشتری با شکست مواجه شوند. این مساله به این دلیل است که افراد مسن ممکن است سایر بیماری های زمینه ای پزشکی یا استخوانی داشته باشند. شاید این سوال زمانی در ذهن ایجاد شود که بخواهیم روش های مختلف جایگزینی دندان های از دست رفته را مقایسه کنیم.
استخوان فک باید از مواد مغذی کافی برخوردار باشد تا فرآیند جوش خوردن ایمپلنت به درستی انجام شود. ایمپلنتهای مینی معمولاً کوچکتر از ایمپلنتهای معمولی هستند و برای جایگزینی یک یا چند دندان ازدسترفته طراحی شدهاند. این ایمپلنتها از تیتانیوم ساخته شدهاند و با جراحی در استخوان فک قرار میگیرند.
در پاسخ به این سوال باید گفت که عمر مفید ایمپلنت به عوامل مختلفی بستگی دارد. آگاهی از بیماریهای دندانی یکی از بهترین راههای مقابله با شکست ایمپلنت است. مطمئن شوید که نشانههای متداول شکست ایمپلنت را میشناسید و در صورتی که به نشانهای از وجود مشکل پی بردید به دنبال درمان بگردید.
دندانپزشکی زیبایی، لبخندی که دوست دارید